Rólunk

Cégünk 2003-ban alakult nagykanizsai székhellyel, de 2014. óta budapesti telephellyel rendelkezik, s tevékenységét is főleg Budapesten és környékén végzi.

Az építőipari magas- és mélyépítési kivitelezésben a szakembergárda a hosszú évek alatt nagyvállalatoknál megszerzett tapasztalata garantálja, hogy cégünk komplex építőipari feladatokban is megállja helyét.

Az évek folyamán cégünk folyamatosan fejlődött. Tervezés és kivitelezés területén is végez feladatokat, ugyanakkor projektirányítást és innovációs feladatokat is ellát.

Optimális méretű szervezete, felkészült szakembergárdája és jól felszerelt gépparkja következtében versenyképes tud maradni a hazai piacon, gyors és olcsó a feladatok végrehajtásában és mindig maximálisan alkalmazkodik a megrendelő kívánságaihoz. Épületek- (lakás és középületek), építmények (utak, csatornák, hidak- és híd-provizóriumok szigetelésének) kivitelezésében is részt vállalunk.

ix-epito-kft-logo

Árbevételünk folyamatosan növekszik, mely versenyképességünk legjobb bizonyítéka. Igyekszünk lépést tartani a megnövekvő piaci igényekkel, nagy gondot fordítunk a minőségi munkavégzésre, a vevői elégedettség fenntartására és kollégáink képzésére.

Cégünk 15-20 fő állományi létszámot képes mozgatni, ezen belül magas a szakirányú végzettséggel rendelkező munkavállalók aránya. A tulajdonosok aktív részt vállalnak a cég tevékenységében. A munkák mennyiségének függvényében alvállalkozókat is foglalkoztatunk.